coachingpraktijk Schagenworkshop beweging

Workshop 'Wat brengt jou in beweging?'

Herken jij dit?
- Je piekert regelmatig over je werk, gezin, familie, financien, relatie
- Je slaapt slecht of ligt te vaak wakker
- Je weet niet of het werk wat je nu doet wel echt bij jou past
- Je vraagt je af of dit het nu is voor jou
- Je .....

Wil jij je weer vrij voelen en plezier hebben in alles wat je doet? Dat kan!

In deze 4-daagse workshop - verdeeld over 3 weken - geef ik meer fundament aan jouw persoonlijke groei, zodat jij de kwaliteit van jouw leven voor altijd gaat vergroten.

Ik werk vanuit het basisprincipe dat ieder mens in de kern (het hart) al vrij is. Daarbij gaan wij op onderzoek hoe het komt dat deze vrijheid op dit moment door jou nog niet geleefd wordt. Deze workshop draagt alle aspecten in zich om deze vrijheid (weer) te gaan leven.

Wij gaan werken aan jouw vrijheid door middel van:

Coachen
Coachen vormt de rode draad in deze workshop. Hier zijn wij het grootste gedeelte van de workshop mee bezig. Centraal staat jouw proces, waarbij oprecht geluisterd wordt waar jij tegen aan 'loopt'.

Hierdoor wordt duidelijk wat jouw patronen (valkuilen) zijn en hoe jij hier anders mee om kan gaan. Je verwerft inzicht en wordt jezelf bewust dat jouw leven anders mag en kan! Doordat wij in groepsverband naar elkaar luisteren en daardoor mede inzicht krijgen wat bij de ander en bij jou actueel is, wordt voor een ieder een stevig fundament gecreeerd om weer te leven vanuit vrijheid.

Jij krijgt genoeg handvatten mee om deze vrijheid blijvend te integreren in jouw leven. Hierbij maken wij onder andere gebruik van een dagboek, intervisiegroepjes, thuisopdrachten en terugkomdagen.

Bewegen
Zonder weerstand bewegen op inspirerende muziek! Je wordt uitgedaagd je beperkende gedachten los te laten en te bewegen vanuit vrijheid. In het begin wellicht wat onwennig (verkrampt), gaandeweg de workshop laat jij deze beperkende gedachten los en verruil jij je verkrampte houding voor een houding die uitdrukt wat en wie jij eigenlijk bent. Jij bent en voelt vrijheid en straalt dit ook uit!

Massage
Jij geeft waarschijnlijk genoeg aandacht aan de ander. Maar hoe is het om aandacht te krijgen vanuit jouw omgeving? In dit deel van de workshop hoef jij even helemaal niets! Jij mag genieten van een ontspannende nek/schoudermassage, welke je zelf daarvoor aan je medecursist hebt gegeven of nog gaat geven. Hierbij wordt je met gepaste aandacht begeleid.

Geleide meditatie
Even een moment van - innerlijke - rust in de workshop die jouw leven positief zal gaan beinvloeden.

Voeding
Ik geef uitleg over natuurvoeding en wij kijken wat voor invloed voeding kan hebben op jouw dagelijks functioneren.

Om de kwaliteit van het (coach)proces te waarborgen werk ik met een aantal van 8 tot 10 personen. Wij starten samen een proces welke naar behoefte na afloop van de workshop kan worden voortgezet in de vorm van een één op één coachgesprek.

Agenda
Zo spoedig mogelijk

Tijden:
09:00 – 17:00 uur.

Kosten:
€ 450,- inclusief btw.

Voor koffie/thee/water en een lunch wordt gezorgd.

Opgave dient te geschieden per e-mail onder vermelding van naam, adres, telefoonnummer, geboortedatum en de datum van de workshop. Ik zal spoedig aanvullende informatie toesturen betreffende de workshop.